Bekijk hier onze recencies op Tripadvisor , of klik op de foto!

Bekijk hier onze recencies op Google, of klik op de foto!

Bekijk hier onze recencies op Facebook, of klik op de foto!

DE ZONNEBLOEM VERSCHALKT EEN VISJE IN HET WASSENAARSE CHESTER

Al vroeg schoven de gasten aan de gedekte tafels aan. De sfeer in dit vermaarde restaurant in het dorp ( vroeger De Markiezen) was vanouds gezellig gebleven onder de nieuwe eigenaren.

Michael en Doriana zagen in juni hun droom werkelijkheid worden toen zij hun “Restobar Chester” op de Langstraat openden. Ze voelden zich vereerd met ons bezoek en de gasten werden dan ook zichtbaar vriendelijk welkom geheten door Doriana en het vakkundig personeel.

Sjoerdtje en Gerda begroetten onze gasten en de andere vrijwilligers ontfermden zich over de rolstoelen en scootmobiels die makkelijk naar binnen konden worden gebracht.

Nog steeds is in dit restaurant te zien hoeveel moeite de koks doen in de keuken om het menu goed en tijdig op tafel te krijgen. Wij zagen de gasten zichtbaar genieten van de heerlijke gerechten en dat het smaakte konden wij vooral merken aan het gezellige geluidsniveau. Dat nam vooral tussen de gangen door steeds weer in heftigheid toe.

Er was een jarige in ons midden en wij zongen uit volle borst “Lang zal ze leven” omdat ze de respectabele leeftijd van 95 had bereikt. Na het nuttigen van het heerlijke 3-gangen diner en koffie en thee keerde iedereen voldaan huiswaarts. Uit de reacties na afloop was duidelijk te merken dat de gasten zeer hadden genoten en al weer uitkijken naar het volgende uitje van de zonnebloem. Dat is eind oktober als er weer herfststukjes worden gemaakt bij de kinderboerderij.

Gert Damink

Wassenaarse krant 11-09-2018

vismaaltijd wassenaar