top of page
PAS09005.jpg
Michael en Doriana

Restobar Chester is een elegante en gastvrije horecagelegenheid gelegen in het hart van Wassenaar. Sinds onze opening in juni 2018 zijn we uitgegroeid tot een favoriete bestemming voor fijnproevers en gezelligheidsliefhebbers in de regio. Onze naam 'Restobar' zegt het al, we bieden niet alleen een smaakvolle eetervaring, maar ook een sfeervolle bar voor een drankje of een kopje koffie aan onze nostalgische bar.

Als trotse eigenaren van Restobar Chester, zorgen we ervoor dat elke gast zich welkom voelt. Ik, Michael, ben uw toegewijde chef-kok, en mijn vrouw Doriana is uw charmante gastvrouw. We zijn gepassioneerd over het bieden van een onvergetelijke en ontspannende eetervaring.

Onze locatie biedt u de mogelijkheid om te genieten van een smakelijke lunch op ons prachtige terras of ontspannen op een van onze comfortabele Chesterfield banken. We verwelkomen ook grote groepen tot 70 personen voor een heerlijke lunch, diner of een speciale gelegenheid. Bij Restobar Chester stellen we elk seizoen een nieuwe menukaart samen met heerlijke, seizoensgebonden gerechten die uw smaakpapillen zullen verwennen.

We nodigen u van harte uit om onze menukaart te bekijken en uw smaakpapillen te laten prikkelen door onze culinaire hoogstandjes. Of u nu met vrienden, familie of romantisch met uw partner komt, bij Restobar Chester zult u zeker een onvergetelijke avond beleven.


Bekijk onze menukaart op hier

bottom of page